Samen ONLINE voorbereiden op de komst van je kindje met een live docente

In deze bijzondere tijd gevuld met onzekerheden, maken we allemaal aanpassingen. We zijn er voor je en helpen je graag met de voorbereiding op de bevalling.

In deze cursus staat er een LIVE docente klaar voor je. Zij staat live voor de cursus en jullie zien haar en elkaar vanuit jullie eigen huis. Alles uit de cursus wordt behandeld en we volgen dezelfde agenda indeze bijzondere tijd.

Jullie doen de oefeningen thuis, terwijl jouw docente jullie kan zien. Jullie kunnen ook vragen stellen en zij komt bij jullie ‘langs’ en helpt jullie waar nodig.
Elke oefening kan persoonlijk aangepast worden, het cursusmateriaal is zo in elkaar gezet dat jullie deze aan kunnen passen zodat het aansluit bij jullie wensen en doelen.

Jullie zijn vooral deze cursus met elkaar bezig, jouw docente begeleid jullie hierin.

Ook zal na de cursus een 1-op-1 follow-up volgen voor nog wat meer persoonlijke aandacht in deze bijzondere tijd.

De positief en ontspannen bevallen cursus zit vol met praktische en mentale voorbereidingstechnieken voor een positieve bevalling.

Laat je twijfels of zorgen gaan en gebruik de ‘mind-tools’ om je sterk, zeker en positief te voelen. Leer ook hoe je de beleving van pijn kan verminderen…..

Boek nu deze ONLINE & LIVE cursus om samen heerlijk te ontspannen tijdens deze positief en ontspannen bevallen cursus welke wordt ondersteund met een online omgeving gevuld met lesfilmpjes, ontspannende mindset luister sessies en het cursusboek.

Na inschrijving kun je gelijk al aan de slag met ontspannen via de Positieve Mindset luister sessies of het positief en ontspannen bevallen E-boek Bevallen lezen.

€ 269 all-in per stel

Boek nu een cursus!

€ 379 all-in per stel

Boek een privécursus!
hypnobirthing, ontspannen bevallen, positief bevallen
ontspannen bevallen, positief bevallen
ontspannen bevallen

Boek hier de cursus voor jullie!

Bereid je samen voor op een positieve bevalling

Boek nu deze praktische cursus, bereidt je samen heerlijk voor!

Schrijf je nu in

Prijs: €269 all-in

Cursus voor 2 personen inclusief 5 Positieve Mindset luistersessies, oefenboek, Eboek en extra support in geval van dreigende inleiding of stuitligging.

Wat leer je tijdens de cursus

 • Hoe positieve mindset & ontspanning kan helpen bij jullie bevalling
 • Waarom veel vrouwen pijn hebben
 • Uitleg over de werking van de baarmoeder
 • Uitleg over het angst-spanning-pijn principe
 • Diepe ademhalingstechniek voor de weeën
 • Hoe je angst, spanning of paniek tijdens de bevalling kunt voorkomen
 • Ademhalingstechniek voor ontspanning
 • De kracht van je gedachten – affirmaties en overtuigingen
 • Verschillende ontspanningsoefeningenHoe je een positieve mindset kan in zetten tijdens de bevalling
 • Massage
 • Visualisaties
 • Angsten overwinnen & vertrouwen vergroten
 • De verschillende fases van de bevalling en wat je kunt doen in iedere fase
 • Hoe je partner je zo goed mogelijk kan helpen
 • Wat je kunt doen als het niet volgens plan gaat
 • Ondersteuning bij een stuitligging
 • Diepgaande luistersessie voor het opwekken van de bevalling

Ervaren en passievolle docentes

Al onze docentes hebben de passie om jullie samen te helpen met de voorbereiding op de bevalling. De jarenlange ervaring gecombineerd met een vleugje humor en aanpasbare oefeningen maakt deze cursus DE juiste voor jullie.
ontspannen bevallen

laat ons contact met jou opnemen!

Laat je gegevens en vraag hier achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Versturen

6 Redenen om nu te boeken

Ervaren en passievolle docentes

Onze docentes hebben de passie om jullie samen te helpen met de voorbereiding op de bevalling. De jarenlange ervaring gecombineerd met een vleugje humor en aanpasbare oefeningen maakt deze cursus DE juiste voor jullie.

Online cursus materiaal

Na inschrijving kun je direct (samen) beginnen met oefenen. Je kunt direct de video’s bekijken, mp3’s luisteren of lezen in ons e-boek. Dit alles is makkelijk terug te vinden in jouw eigen online leeromgeving.
Dit zit er bij de cursus

Rol voor de partner

Jullie krijgen samen een kindje en wij zijn ons ervan bewust dat je die ook samen ter wereld brengt. Daarom vinden wij het belangrijk dat de partner goed weet hoe hij/zij zich kan voorbereiden op het ondersteunen van de vrouw.
Speciale voorbereiding voor de partner

Veel positieve klanten

Inmiddels hebben wij al duizenden stellen mogen helpen naar een positieve en ontspannen bevalling. Neem het niet aan van ons, maar lees de geweldige feedback
Lees de reacties van anderen

Wetenschappelijk bewezen methodes

Wij gebruiken methodes in de cursus die door wetenschappelijk onderzoek zijn bewezen om te helpen bij een positieve en ontspannen bevalling met minder pijnbestrijding, medische interventies en complicaties.

Niet goed? geld terug!

Ben je niet tevreden? Dan kun je altijd binnen 14 dagen contact opnemen en krijg je je geld terug.
Probeer nu!

Veel gestelde vragen

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering?

Een redelijk aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) onze zwangerschapscursussen. Neem van tevoren contact op met jouw zorgverzekeraar voor de juiste details.

Wanneer volg je onze cursus?

De meeste cursisten wonen een cursus bij tussen 25 weken en 35 weken zwangerschap. Wij vinden het fijn als er minimaal 4-6 weken tussen de uitrekendatum en de cursus zit. Dit geeft genoeg tijd om de oefeningen thuis te oefenen voor de bevalling.

Kan ik de materialen bekijken op computer, laptop, smartphone of tablet?

Ja, het Eboek en alle Positieve Mindset luistersessies (mp3’s) zijn op de hierboven genoemde apparaten ingesteld. Heb je toch problemen? Je kan ons altijd bellen of mailen.

Kan ik zonder partner komen?

De meeste cursisten nemen hun partner of man mee. Wij zien ook regelmatig dat vrouwen hun vriendin, zus of moeder meenemen in plaats van partner of man. Wij adviseren om de persoon die bij de bevalling zal zijn, mee te nemen naar de cursus.

In welke volgorde volg ik de cursusmaterialen?

De beste volgorde is om te beginnen met de online lesfilmpjes. Deze video’s leggen stap-voor-stap uit welke materialen, wanneer gebruikt kunnen worden.

Kan ik mijn eigen lunch en/of consumpties meenemen?

Dat kan zeker. Daarnaast probeert Mucha Mama probeert ook zo goed mogelijk voor de cursisten te zorgen. Er is daarom altijd koffie, thee, water, koekjes en fruit aanwezig gedurende de cursus

Ik heb geen email ontvangen met downloadlink, gebruikersnaam of wachtwoord

Mogelijk is onze mail in dat geval niet door de spamfilter gekomen. Kijk of de mail in de ‘junk folder’ of ‘ongewenste mail’ terecht is gekomen en voeg ons emailadres info@positiefenontspannenbevallen.nl toe aan jouw ‘safesenders’ lijst in jouw emailprogramma. Dit zorgt ervoor dat alle emails van ons direct bij je aankomen. Je kan ons altijd even bellen of mailen als je geen email hebt ontvangen, wij sturen dan een nieuwe link.

Wat anderen zeggen: