Lian en Gon

Om te beginnen willen wij jullie feliciteren met jullie zwangerschap. Wat leuk dat jullie op onze website beland zijn en interesse hebben in onze cursus Positief en Ontspannen Bevallen.

Een cursus waarin wij jullie veel uitleg willen geven over het geboorteproces. Tevens oefenen we in het loslaten van eigen belemmerende gedachten en overtuigingen. We werken  aan (zelf)vertrouwen ,ontspanning en positieve gedachten, om zo het bijzondere proces van “kindje dragen tot baren van nieuw leven” ook te kunnen ervaren als een bijzonder en mooi proces.

Over ons

Beiden zijn wij werkzaa​m als verloskundige en kennen wij elkaar al heel wat jaren. Onze wegen hebben elkaar voor het eerst gekruist toen  Lian (in opleiding tot verloskundige) stage ging lopen in de verloskundige praktijk van Gon. Daarna hebben we ieder ons eigen pad bewandeld waarin wij veel raakvlakken hadden. Zo zijn wij beiden getrouwd en kregen drie kinderen, die nu langzaamaan allemaal de deur uitvliegen.

Beiden hebben wij ,met veel plezier, heel wat jaren gewerkt ieder in onze eigen verloskundige praktijk. Later kwamen wij elkaar weer tegen op onze huidige werkplek, de verloskamers van het Zuijderland Ziekenhuis te Heerlen.

Vele facetten van dit intrigerende vak hebben wij mogen ervaren. Met veel liefde loodsen wij aanstaande ouders door  geboorteproces heen.

Echter ook hebben wij door de jaren heen de verloskunde zien veranderen . De thuisbevalling neemt af,de vraag naar pijnstilling neemt toe, de bevalling wordt steeds meer een medisch proces. Wij vinden het jammer dat vrouwen meer onzeker en angstig zijn voor het komende geboorteproces.

Graag zouden wij de vrouw met haar partner weer een rotsvast vertrouwen willen geven in haar eigen lijf en de natuur. Wij willen helpen haar in haar kracht te laten staan. Door praktisch mentale voorbereidingsoefeningen en goede ontspanning werken we toe  naar een positieve en ontspannen bevallingservaring.

Wij nodigen jullie van Harte uit om te komen ervaren  hoe onze cursus verbindt, ontspant en vertrouwen geeft.

Met rust de bevalling ingaan, met vertrouwen je baby geboren laten worden in een liefdevolle omgeving,

dat is de een kadootje aan jezelf en je baby”

Nu ook deze cursus Live & Online

De cursussen worden nu ook ONLINE gegeven. Gewoon een mooie en ontspannende dag waarin wij jullie helpen met de voorbereiding op een positieve bevalling.

Vanuit je huiskamer doen jullie mee met alle oefeningen. Van tevoren ontvangen jullie per post een oefenboek en de docente begeleidt jullie live op jullie scherm.
De dag is ook gevuld met privé tijd en genoeg pauzes, jullie zijn het meeste van de tijd lekker samen bezig.

In deze onzekere tijden gaat je zwangerschap door en ook je bevalling nadert. Hoe fijn dat je toch nog positief kan voorbereiden met praktische tips en behulpzame oefeningen zodat jullie samen meer controle hebben over de weeën en de bevalling.

KORTING & GRATIS SESSIES
Tijdens deze onwerkelijke tijd willen we jullie
graag bij inschrijving iets extra’s aanbieden!

  1. 10% KORTING OP DE CURSUSPRIJS (KORTINGSCODE: POBKORTING)
  2. Gratis Borstvoedingspakket (3 ontspannen sessies voor soepele borstvoeding en energie na de bevalling)

Locatie Born

hypnobirthing limburg

Heb je vragen aan Lian of Gon?

mail naar liangon@positiefenontspannenbevallen.nl

of bel: Lian 06-23891602/  Gon 06-26851081.

€ 269 per stel

Boek nu een cursus bij ons
€ 379 per stel
Boek nu een privecursus

Alle cursussen zijn inclusief:

  • Fijne cursus voor 2 personen
  • Praktisch oefenboek
  • 5 positieve mindset luistersessies
  • Online cursusmateriaal
  • Geboorteplan en oefentabel
  • Eboek Positief & Ontspannen Bevallen
  • Les van gecertificeerd Docente

Boek hier nu!

Boek nu deze praktische 1-daagse cursus, bereidt je samen heerlijk voor!

Schrijf je nu in

Prijs: € 269 all-in

Cursus voor 2 personen inclusief 5 Positieve Mindset luistersessies, oefenboek, Eboek en extra support in geval van dreigende inleiding of stuitligging.

Tijden: 9.30 – 17.00 uur

Locatie informatie

Locatie Born (Sittard)

Positief en ontspannen bevallen Born

Kerkstraat 43-3

6121 LB Born

Locatie Heerlen

Positief en ontspannen bevallen Heerlen

verloskundige praktijk Marja en Nicole.
Heerlerbaan 146
6418 CJ Heerlen