Lian en Gon

Om te beginnen willen wij jullie feliciteren met jullie zwangerschap. Wat leuk dat jullie op onze website beland zijn en interesse hebben in onze cursus Positief en Ontspannen Bevallen.

Een cursus waarin wij jullie veel uitleg willen geven over het geboorteproces. Tevens oefenen we in het loslaten van eigen belemmerende gedachten en overtuigingen. We werken  aan (zelf)vertrouwen ,ontspanning en positieve gedachten, om zo het bijzondere proces van “kindje dragen tot baren van nieuw leven” ook te kunnen ervaren als een bijzonder en mooi proces.

Over ons

Beiden zijn wij werkzaa​m als verloskundige en kennen wij elkaar al heel wat jaren. Onze wegen hebben elkaar voor het eerst gekruist toen  Lian (in opleiding tot verloskundige) stage ging lopen in de verloskundige praktijk van Gon. Daarna hebben we ieder ons eigen pad bewandeld waarin wij veel raakvlakken hadden. Zo zijn wij beiden getrouwd en kregen drie kinderen, die nu langzaamaan allemaal de deur uitvliegen.

Beiden hebben wij ,met veel plezier, heel wat jaren gewerkt ieder in onze eigen verloskundige praktijk. Later kwamen wij elkaar weer tegen op onze huidige werkplek, de verloskamers van het Zuijderland Ziekenhuis te Heerlen.

Vele facetten van dit intrigerende vak hebben wij mogen ervaren. Met veel liefde loodsen wij aanstaande ouders door  geboorteproces heen.

Echter ook hebben wij door de jaren heen de verloskunde zien veranderen . De thuisbevalling neemt af,de vraag naar pijnstilling neemt toe, de bevalling wordt steeds meer een medisch proces. Wij vinden het jammer dat vrouwen meer onzeker en angstig zijn voor het komende geboorteproces.

Graag zouden wij de vrouw met haar partner weer een rotsvast vertrouwen willen geven in haar eigen lijf en de natuur. Wij willen helpen haar in haar kracht te laten staan. Door praktisch mentale voorbereidingsoefeningen en goede ontspanning werken we toe  naar een positieve en ontspannen bevallingservaring.

Wij nodigen jullie van Harte uit om te komen ervaren  hoe onze cursus verbindt, ontspant en vertrouwen geeft.

Met rust de bevalling ingaan, met vertrouwen je baby geboren laten worden in een liefdevolle omgeving, dat is de een kadootje aan jezelf en je baby”

Verloskundigen Lian & Gon

Positief en ontspannen bevallen cursussen in Limburg

Bel of mail Lian of Gon voor data of een afspraak

Stuur Lian & Gon een mailtjeStuur Lian een WhatsApp berichtjeStuur Gon een WhatsApp berichtjePositief en ontspannen bevallen

Vergoeding verzekering

Vaak wordt er door de zorgverzekering een vergoeding gegeven voor zwangerschapscursussen, vooral ook omdat deze door verloskundigen wordt gegeven.
Raadpleeg je zorgverzekering om te zien hoeveel vergoeding je hiervoor ontvangt.

Alle cursussen zijn inclusief:

  • Fijne cursus voor 2 personen
  • Praktisch oefenboek
  • 5 positieve mindset luistersessies
  • Online cursusmateriaal
  • Geboorteplan en oefentabel
  • Eboek Positief & Ontspannen Bevallen
  • Les van gecertificeerd Docente

Locatie informatie

Heigrindelweg 82, 6414 BT Heerlen
( in het gebouw van Zij vrouw en zorg)

Klik op afbeelding voor Google Maps