Onze opfris cursus

Ben je zwanger van jouw 2e (of misschien wel 3e ) kindje en kijk je terug op een mooie en rustige bevalling en wil je dat graag weer zo beleven. Of misschien door drukte in jouw gezin en /of werk nog niet ertoe gekomen om je met komende bevalling bezig te houden?

Dan is onze “opfriscursus” het moment voor jou om weer te gaan focussen op de naderende geboorte. Even tijd voor jezelf en de nieuwe baby om samen goed voor te bereiden. Maar ook als je terugkijkt op minder fijne momenten tijdens jouw vorige bevalling dan kan onze opfriscursus jou extra steun en houvast bieden bij de komende nieuwe ervaring. Graag willen wij jou dan ondersteunen om deze bevalling vol vertrouwen tegenmoet te gaan zien.

Praktisch

Een van ons (Gon of Lian) komt bij jullie thuis en in ongeveer drie uur tijd spreken we samen met jou (en jouw partner) de hele bevalling door. We hebben alle tijd om aandacht te besteden aan datgeen wat voor jou belangrijk is. Tevens leggen we het hoe en waarom uit van een goede ontspanning en ademhaling tijdens de verschillende bevallingsfasen . Daarnaast gaan we werken aan een positieve mindset en proberen we eventuele zorgen of angsten rondom de bevalling te reduceren. Dit alles om jou te helpen om straks met een goed gevoel te kunnen terugblikken  op jouw bevalling.

We spreken samen af welke datum en tijd het beste schikt.

Kosten

Deze opfriscursus kost 180 euro. De meeste verzekeringen vergoeden een groot deel van deze kosten. Kijk op jouw polis hoe dit bij jouw verzekering is geregeld.

Inclusief

  • Toegang tot het cursusmateriaal op de website Positief en Ontspannen Bevallen
  • Extra ontspannings-sessies , ook voor in kraambed en bij de borstvoeding.
  • Extra ondersteuning bij eventuele stuitligging of inleiding.

BOEK NU: € 180 all-in

Onze Positief & Ontspannen bevallen cursussen worden gegeven op een mooie en fijne locatie. In deze fijne ruimtes hebben wij naast stoelen ook grote zitzakken of yogamatjes, kussentjes en meditatiekussentjes voor het comfort van de cursisten. Positief & Ontspannen bevallen in Born staat altijd voor u klaar om informatie te delen over onze cursussen.