Positief & ontspannen bevallen

Wil je samen voorbereiden op de bevalling ?
Zoek je een praktische, korte (2 dagdelen)cursus die bij jullie past?
Willen jullie een positieve en zo natuurlijk mogelijke bevalling, zonder onnodige spanning, angst of pijn?!
De cursus Positief en Ontspannen bevallen is Kort en Compleet: twee dagdelen vol praktische handvatten en een mix van theorie, praktijk en ervaring

Wij zijn Lian & Gon en meer dan 16 jaar ervaring en al vele zwangere geholpen

Positief en ontspannen bevallen cursussen in Limburg

“Met rust de bevalling ingaan, met vertrouwen je baby geboren laten worden in een liefdevolle omgeving, dat is de een kadootje aan jezelf en je baby”

Om te beginnen willen wij jullie feliciteren met jullie zwangerschap. Wat leuk dat jullie op onze website beland zijn en interesse hebben in onze cursus Positief en Ontspannen Bevallen.
Een cursus waarin wij jullie veel uitleg willen geven over het geboorteproces. Tevens oefenen we in het loslaten van eigen belemmerende gedachten en overtuigingen. We werken  aan (zelf)vertrouwen ,ontspanning en positieve gedachten, om zo het bijzondere proces van “kindje dragen tot baren van nieuw leven” ook te kunnen ervaren als een bijzonder en mooi proces.

Onze cursussen

2-daagse groepscursus

Een groepscursus van 2 dagdelen.
Tijdelijke aanbieding van €269 naar €249 per stel

Privecursus

Een privecursus bij jou thuis door Lian of Gon voor €349

Opfriscursus prive

Lian of Gon komt 3 uur lang bij jou thuis om de hele bevalling door te nemen nu voor €180

6 redenen om NU te boeken

Ervaren & passievolle docentes

Al onze docentes hebben de passie om jullie samen te helpen met de voorbereiding op de bevalling. De jarenlange ervaring gecombineerd met een vleugje humor en aanpasbare oefeningen maakt deze cursus DE juiste voor jullie.

Online cursus materiaal

Na inschrijving kun je direct (samen) beginnen met oefenen. Je kunt direct de video’s bekijken, mp3’s luisteren of lezen in ons e-boek. Dit alles is makkelijk terug te vinden in jouw eigen online leeromgeving.

Rol voor de partner

Jullie krijgen samen een kindje en wij zijn ons ervan bewust dat je die ook samen ter wereld brengt. Daarom vinden wij het belangrijk dat de partner goed weet hoe hij/zij zich kan voorbereiden op het ondersteunen van de vrouw.

Veel positieve klanten

Inmiddels hebben wij al duizenden stellen mogen helpen naar een positieve en ontspannen bevalling. Neem het niet aan van ons, maar lees de geweldige feedback.

Wetenschappelijk bewezen methodes

Wij gebruiken methodes in de cursus die door wetenschappelijk onderzoek zijn bewezen om te helpen bij een positieve en ontspannen bevalling met minder pijnbestrijding, medische interventies en complicaties.

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden? Dan kun je altijd binnen 14 dagen contact opnemen en krijg je je geld terug.