Helianthe Rusken

OPRICHTSTER, KLINISH HYPNOTHERAPEUT, TRAINER, AUTEUR & INTERNATIONAL SPREKER

Helianthe geeft al jaren met ontzettend veel plezier ontspannings- & zwangerschaps cursussen aan zwangeren en hun partner.

Zij is hypnotherapeut en heeft zich sinds 2001 gespecialiseerd in positief en ontspannen bevallen. In de afgelopen 16 jaar heeft zij als een van de eerste hypnobirthing docentes in Europa duizenden stellen geholpen met het positief en mentaal voorbereiden op de bevalling. Na vele jaren ook in Londen zwangerschaps cursussen te hebben gegeven, heeft zij sinds ze terug is in Nederland volledig gericht op het positief en ontspannen bevallen in Nederland. Ze heeft meer dan 20 docenten opgeleid en werkt samen met ziekenhuizen & verloskundigen. Helianthe is auteur van het boek bevallen met hypnobirthing en is internationaal spreker over ontspannen en positief bevallen.

“Tijdens mijn 1e bevalling schoot ik in de stress en ineens deed het veel meer pijn.”

Gelukkig hadden wij de tools om terug in focus te komen, maar als bevallende vrouw ben je zo kwetsbaar. Ik heb hier erg veel van geleerd. Ik realiseerde mij toen hoe belangrijk de handvatten voor de bevalling zijn voor allebei, niet alleen om het soepeler te laten verlopen, ook om terug te komen in focus als er stress of spanning wordt ervaren……

Birth is powerful, let it empower you..

Binnenkort nieuwe data

Feedback van stellen

Alle cursussen zijn inclusief:

  • Fijne cursus voor 2 personen
  • Praktisch oefenboek
  • 5 Positieve mindset luistersessies
  • Online cursusmateriaal
  • Geboorteplan en oefentable
  • Eboek Positief & Ontspannen Bevallen
  • Les van gecertificeerd Docente

Boek hier nu!

Boek nu deze praktische cursus, bereidt je samen heerlijk voor!

Schrijf je nu in

Prijs: € 269 all-in

Cursus voor 2 personen inclusief 5 Positieve Mindset luistersessies, oefenboek, Eboek en extra support in geval van dreigende inleiding of stuitligging.

Locatie informatie

Den Haag

Positief en ontspannen bevallen Den Haag
Witte de Withstraat 27
Den Haag