Dankzij de cursus hebben we een relatief ontspannen bevalling gehad, ondanks dat het een vrij lange bevalling was. Mijn zoon en ik maken het goed.  Nogmaals dank aan Gon en Lian voor de cursus

read more
Relatief ontspannen bevalling…

“De bevalling ging heel goed! Het eerste gedeelte lekker op een fitnessbal gezeten en toen de verloskundige kwam..had ik al 5cm. Vervolgens de laatste centimeters in kleermakertjeszit op bed weggepuft..met een kussen in m’n armen. Ben toen zelfs nog een paar keer in slaap gevallen, zo ontspannen was ik! Echt de pijn voelde ik alleen, wanneer ik niet gefocust was! Zolang ik in mijn ‘bubbel’ zat, voelde ik er bijna niets van! De cursus heeft me dus zeker geholpen! Het vertrouwen in je lichaam en het reguleren van je eigen pijn! Echt top! Hopelijk hebben de andere cursisten ook een positieve bevalling gehad!”

Jantien

Lieve Ineke,

Tijdens de maanden zwangerschapsyoga bij jou en daarna de cursus ‘Positief en Ontspannen bevallen’ samen met Jeroen,  heb je wel een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen!

Je weet iemands kracht en kwetsbaarheid goed in te schatten. Daardoor heb ik niet alleen een heel fijne, bewuste zwangerschap en bevalling gehad, maar voel ik persoonlijke groei.

De bevalling ging razend snel. Ik ben zo blij dat jij regelmatig het woord “geboortefeestje”hebt gebruikt.

(meer…)

Carolien en Jeroen

He Helianthe,

Wij vonden de cursus zaterdag erg fijn en hebben hem inmiddels ook kunnen toepassen. Woensdag met 37 weken en 6 dagen is onze zoon Luuk geboren.
Om 04.40 uur zijn de weeën begonnen, deze kwamen al regelmatig om de 5 minuten.Om 12 uur hebben we de verloskundige gebeld, zij is om 14 uur gekomen en toen had ik al 10 cm ontsluiten. Vanaf ‘s morgens tot 15 uur heb ik in bad gelegen alleen de persweeën gingen niet in bad.

(meer…)
read more

Cinthia, Rene en Luuk

Beste Helianthe en team,

Ik ben ondertussen 4 maand geleden bevallen en ik wou toch nog even de tijd nemen om jullie te bedanken.
De positief en ontspannen bevallen cursus die jullie aanbieden is een positieve noot tussen alle horrorverhalen die iedereen perse lijkt te moeten delen met elke zwangere. Het heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen en met een positieve ingesteldheid richting mijn bevalling kon uitkijken.

(meer…)
read more

Renée