Beste Lian en Gon,

Op 16 en 23 oktober hebben we aan jullie cursus Positief en Ontspannen bevallen meegedaan.

De bevalling is volledig natuurlijk gegaan, hier kijk ik dan ook met een heel positief gevoel op terug.

De TENS, yoga muziek, ontspannen in bad en positieve gedachten hebben me goed geholpen.

Dank voor alle informatie, oefeningen en goede adviezen!

Met vriendelijke groet,

Evelien

De bevalling is volledig natuurlijk gegaan,

Beste,

Wij hebben de cursus privé doorlopen met Gon bij ons thuis en

Gon heeft veel tijd genomen voor ons en al haar kennis toegepast op onze individuele informatie. We voelen ons een stuk zekerder en meer bekwaam.

Bedankt Gon!

Groetjes Barbara

Wij zijn heel erg te spreken over Gon en de inhoud vd cursus.

Ik vond dit een fijne bevallingscursus waar ik veel van heb kunnen leren. Voor mij was het een zoektocht naar een zo min mogelijke ‘zweverige’ cursus en die heb ik hier gevonden. 

Ik vond het een sterke plus dat deze cursus door vakmensen gegeven werd, door een verloskundige die nog werkzaam is op dit gebied. Dat was voor mij de reden om deze cursus te volgen en ik heb er geen spijt van gehad. 

Gr Sabine

Ik vond dit een fijne bevallingscursus

Wij hebben de cursus als heel prettig ervaren. We hebben veel informatie gekregen over de bevalling, ontspanningsoefeningen met ademhaling en praktische tips. Hierdoor was de cursus heel leerzaam en niet zweverig. Onze groep bestond uit 6 koppels, er was een fijne sfeer en voldoende ruimte om vragen te stellen.

Hiernaast vond ik het prettig om ook alle informatie, oefeningen en ontspanningssessies te kunnen teruglezen/luisteren in de informatiemap en ons persoonlijk account.

Door deze cursus heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de bevalling zo ontspannen mogelijk tegemoet te gaan en heb ik het gevoel dat ik goed voorbereid ben.

Met vriendelijke groet,

Carla

Heel leerzaam en niet zweverig…

Beste lezer,

Wij hebben op 12 en 19 juni de cursus positief en ontspannen bevallen gevolgd in Heerlen bij Lian en Gon. We hebben de cursus en begeleiding als heel fijn ervaren en ik heb ook het vertrouwen dat ik er tijdens de bevalling echt iets aan heb.

Dio

Heel fijn ervaren…

Wij hebben begin januari de zwangerschapscursus gevolgd op advies van mijn zus. Mijn partner en ik hebben het als heel fijn ervaren dat in deze Corona tijd het toch mogelijk was om de cursus fysiek te volgen (welles waar met de nodige maatregelen).

Mijn partner vond de cursus informatief en duidelijk, hij had zelf nog weinig opgezocht over wat er tijdens een bevalling allemaal gebeurd. Dit kwam uitvoering aan bod, met praktische voorbeelden en tips. De ontspanningsoefeningen waren prettig om samen met je partner te oefenen.

Ik heb de cursus als prettig, praktisch en nuchter ervaren. Alles wat ze je vertellen wordt aan de hand van theorieën toegelicht (dit maakt dat het niet zweverig wordt), ga je oefenen en ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen en stil te staan bij de bevalling zelf. Door de cursus heb ik het gevoel dat ik mijn bevalling goed voorbereid en open tegemoet ga. Het heeft mij vooral meer vertrouwen in mijn eigen lichaam gegeven.

Met vriendelijke groet,

Rowan
read more

Ik heb de cursus als prettig, praktisch en nuchter ervaren

Hartelijk dank voor de snelle reactie. Het was een nuttige cursus, ik denk dat wij er wat aan gaan hebben. MvG Iris

read more
Het was een nuttige cursus…

Dankzij de cursus hebben we een relatief ontspannen bevalling gehad, ondanks dat het een vrij lange bevalling was. Mijn zoon en ik maken het goed.  Nogmaals dank aan Gon en Lian voor de cursus

read more
Relatief ontspannen bevalling…

Beste Lian & Gon,

Ik ben ondertussen 4 maand geleden bevallen en ik wou toch nog even de tijd nemen om jullie te bedanken.
De positief en ontspannen bevallen cursus die jullie aanbieden is een positieve noot tussen alle horrorverhalen die iedereen perse lijkt te moeten delen met elke zwangere. Het heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen en met een positieve ingesteldheid richting mijn bevalling kon uitkijken.

(meer…)
read more

Renée