Wij hebben begin januari de zwangerschapscursus gevolgd op advies van mijn zus. Mijn partner en ik hebben het als heel fijn ervaren dat in deze Corona tijd het toch mogelijk was om de cursus fysiek te volgen (welles waar met de nodige maatregelen).

Mijn partner vond de cursus informatief en duidelijk, hij had zelf nog weinig opgezocht over wat er tijdens een bevalling allemaal gebeurd. Dit kwam uitvoering aan bod, met praktische voorbeelden en tips. De ontspanningsoefeningen waren prettig om samen met je partner te oefenen.

Ik heb de cursus als prettig, praktisch en nuchter ervaren. Alles wat ze je vertellen wordt aan de hand van theorieën toegelicht (dit maakt dat het niet zweverig wordt), ga je oefenen en ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen en stil te staan bij de bevalling zelf. Door de cursus heb ik het gevoel dat ik mijn bevalling goed voorbereid en open tegemoet ga. Het heeft mij vooral meer vertrouwen in mijn eigen lichaam gegeven.

Met vriendelijke groet,

Rowan
read more

Ik heb de cursus als prettig, praktisch en nuchter ervaren

Hartelijk dank voor de snelle reactie. Het was een nuttige cursus, ik denk dat wij er wat aan gaan hebben. MvG Iris

read more
Het was een nuttige cursus…

Dankzij de cursus hebben we een relatief ontspannen bevalling gehad, ondanks dat het een vrij lange bevalling was. Mijn zoon en ik maken het goed.  Nogmaals dank aan Gon en Lian voor de cursus

read more
Relatief ontspannen bevalling…

He Helianthe,

Wij vonden de cursus zaterdag erg fijn en hebben hem inmiddels ook kunnen toepassen. Woensdag met 37 weken en 6 dagen is onze zoon Luuk geboren.
Om 04.40 uur zijn de weeën begonnen, deze kwamen al regelmatig om de 5 minuten.Om 12 uur hebben we de verloskundige gebeld, zij is om 14 uur gekomen en toen had ik al 10 cm ontsluiten. Vanaf ‘s morgens tot 15 uur heb ik in bad gelegen alleen de persweeën gingen niet in bad.

(meer…)
read more

Cinthia, Rene en Luuk

Beste Helianthe en team,

Ik ben ondertussen 4 maand geleden bevallen en ik wou toch nog even de tijd nemen om jullie te bedanken.
De positief en ontspannen bevallen cursus die jullie aanbieden is een positieve noot tussen alle horrorverhalen die iedereen perse lijkt te moeten delen met elke zwangere. Het heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen en met een positieve ingesteldheid richting mijn bevalling kon uitkijken.

(meer…)
read more

Renée